Zonnepanelen huren of kopen

Je ziet ze steeds vaker op daken van huizen, die blauw glinsterende glasplaten. Deze zonnepanelen zullen een steeds grotere betekenis gaan spelen in het opwekken van energie.

Niet alleen voor bedrijven maar juist ook voor particuliere huishoudens zijn deze panelen zeer interessant en kostenbesparend. De terugverdientijd inclusief installatie is 5 tot 8 jaar terwijl zonnepanelen gemiddeld 25 tot 30 jaar meegaan.

zonnepanelen

Naast de financiële component is zonne-energie ook milieuvriendelijk. U bent groen bezig! U onttrekt niet alleen energie, maar wekt ook energie op. Daarnaast is deze vorm van energie opwekken een heel zekere belegging voor uw toekomst. Doordat de banken nauwelijks spaarrente geven op uw banktegoed, kunt u uw geld beter investeren in uw eigen zonne-energie. Maar ook voor de consumenten zonder spaarrekening zijn zonnepanelen binnen handbereik. Op de lange termijn kunt u een rendement behalen van meer dan 100%. Zonneergie is de goedkoopste energie! De kostprijs van deze energievorm per kWh is ongeveer 10 cent terwijl u bij een willekeurige energieleverancier gemiddeld 23 cent per kWh betaalt.

Zonnepanelen huren bij Zelfstroom

Ziet u op tegen de grote investering van een zonnepanelenistallatie? Of overziet u de situatie of mogelijkheden niet? Dan is Zelfstroom mogelijk de oplossing voor u. Zelfstroom verkoopt én verhuurt compleet geïnstalleerde systemen van de beste kwaliteit. U heeft dus geen eigen vermogen nodig om toch groene stroom op te wekken en flink op uw energielasten te besparen. Voor alle informatie over het huren van zonnepalen:

Naar de website van Zelfstroom.nl

Daarnaast levert Zelfstroom eventueel ook groene stroom en gas mee tegen kostprijs. Vanaf maart 2015 levert en installeert Zelfstroom ook laadpalen en laadpasjes. De komende jaren zal het product- en dienstenaanbod verder uitgebreid worden. De rode draad voor Zelfstroom is dat het product of dienst moet meehelpen in de reductie van het fossiele energieverbruik.

Zelfstroom is een nieuwe, grote speler op de markt van zonne-energie en de eerste leverancier in Nederland die particulieren actief helpt om zelfstandig stroom te genereren met behulp van zonnepanelen én die aanvullende energie levert tegen kostprijs. Zelfstroom verdient niet aan deze extra services. Dus geen onverwachte dingen zoals een hoog vastrecht, of alleen kortingstarieven in het eerste jaar van uw contract. Duurzaam en zelfvoorzienend zijn de kernwoorden.

Vraag geheel gratis een offerte aan bij Zelfstroom en begin vandaag met het besparen op uw energiekosten.

De voordelen die Zelfstroom biedt:

  • Panelen HUREN; de huurprijs betaalt u met uw besparing. Daarnaast houdt u netto geld over!
  • Groene stroom&gas tegen kostprijs; levering als extra service
  • Alles-in-één lagere rekening; direct inzicht
  • 10 jaar gegarandeerde opbrengst; Uniek in Nederland! Een gegarandeerde stroom opbrengst van jouw panelen. Alleen bij Zelfstroom.
  • Vakkundige montage; kwaliteit door ervaring
  • Design panelen; zwarte panelen van hoogwaardige kwaliteit
  • Verhuis- en upgradeservice; bij verhuizing verzorgt Zelfstroom dat uw panelen met u meeverhuizen. Ook tussentijds overstappen op de nieuwste panelen is mogelijk. Zo heb je altijd het beste systeem.

zelfstroom huren of kopen