Over Energie123.nl

energie123-thuis-energievergelijken-300x209

Energie123.nl vergelijkt energieprijzen van alle energieleveranciers in Nederland.  Al een aantal jaar helpen wij consumenten en bedrijven met de overstap naar een andere energieleverancier.

Wanneer je via energie123.nl een vergelijking maakt, dan ben je verzekerd van de beste deals.  Betrouwbaarheid over energietarieven, verborgen kosten en kwaliteit  staan bij ons hoog in het vaandel.

Hoe werken wij

Onze energievergelijker wordt elke dag en zo nodig meerdere keren per dag geupdate. Zo weet je zeker dat de tarieven overeenkomen met wat je afsluit en kom je achteraf niet voor verrassingen te staan.

Het aanbod van de volgende energieleveranciers worden met elkaar vergeleken: Essent, Nuon, Budget Energie, NLEnergie, Pure Energie, Energiedirect.nl, Kringloopenergie, Qurrent, Oxxio, Delta Energie, E.ON, Engie, UnitedConsumers, Greenchoice.

De pakketten hebben de door jou gekozen specificaties. Het is mogelijk dat de pakketten op andere punten van elkaar verschillen. Daarop zijn zij niet op vergeleken.

Onze vergoeding

We krijgen een vergoeding van de energieleveranciers per afgesloten contract.

Goed om te weten: Onze vergoedingen beïnvloeden op geen enkele wijze de resultaten van onze vergelijkingen. We trekken niemand voor. We tonen geen top 3, maar het volledige overzicht.

Benieuwd wat jij kan besparen?

Vergelijk energie en bekijk wat hij jaarlijks kunt besparen op je energierekening. Overstappen is snel, gemakkelijk en gratis.

Energieleveranciers waarvoor wij vergelijken

Wij vergelijken alle energieaanbieders in Nederland die beschikken over een energie-leveringsvergunning. In onze vergelijking worden vrijwel alle energie contracten en diensten meegenomen.

overzicht energieleveranciers

Energie vergelijken op prijs/kwaliteit

Het is goed dat je niet alleen nadenkt over een scherpe prijs, maar een uitstekende service is minstens zo belangrijk. Er zijn duidelijke verschillen in hoe energieleveranciers met klanten omgaan. Op Energie123.nl kun je niet alleen vergelijken op prijs, maar ook op kwaliteit. Dat houdt in dat je in een oogopslag kunt zien wie de goedkoopste én best gewaardeerde energieleverancier is.

Geen invloed Geen invloed
Energie123.nl geeft energieleveranciers geen enkele zeggenschap over de activiteiten en over de getoonde vergelijkingsinformatie op de site

Geen eigen belang Geen eigen belang
Energie123.nl heeft er geen enkel voordeel bij om een bepaalde aanbieder met voorrang te behandelen

Geen onderscheid Geen onderscheid
Energie123.nl toont op haar website ook aanbieders met wie zij geen samenwerking heeft, ook als deze als beste uit de vergelijking komen

Hoe werkt de energievergelijker

 

energie-vergelijken-bulletVul uw persoonlijke gegevens en verbruik in op de energievergelijker

energie-vergelijken-bulletJe kunt filters toepassen om een berekening te maken op uw persoonlijke voorkeuren

energie-vergelijken-bulletJe vergelijkt energieprijzen van alle energieleveranciers.

energie-vergelijken-bulletWanneer je een keus hebt kunnen maken dan kan je snel en gemakkelijk de overstap aanvragen. De overstap naar een nieuwe    energieleverancier wordt door de nieuwe energieleverancier geregeld.

60% bespaart meer dan 450 euro per jaar met overstappen
30% bespaard minder tot 300 euro met overstappen
10% bespaard minder dan 100 euro met overstappen

Energieprijzen willen nog weleens met grote regelmaat verhoogd worden. Hier zit natuurlijk niemand op te wachten. Energie vergelijken is daarom verstandig en kan een flinke besparing opleveren. Geld waarmee je veel leukere dingen van kan doen.