Home » Wat is de goedkoopste energieleverancier

Goedkoopste energieleverancier

Wat is de goedkoopste energieleverancier van Nederland. Een vraag die veel mensen stellen, maar waar gaan éénduidig antwoord op te geven is. Wie de goedkoopste energieleverancier is, hangt af hoeveel energie u verbruikt. Wanneer u alleen woont, kan de ene leverancier goedkoper zijn dan wanneer u samen met een gezin woont.


Om de goedkoopste energieleverancier te vinden kunt u het best gebruik maken van onze energievergelijker. Door uw voorkeuren op te geven in de filters ziet u in één oogopslag welke energieleverancier het goedkoopste is.

Goedkope energieleveranciers

Op zoek naar een scherpe energieaanbieding? Het aanbod van energieaanbiedingen veranderd continu waardoor het soms lastig is om een keuze te maken. Wij houden de aanbiedingen van energieleverancier zorgvuldig voor u bij. Bekijk hier welke energiemaatschappij voor u het goedkoopst is.

Energie aanbiedingen

Wanneer je overstapt naar een andere energieleverancier dan is het interessant om gebruik te maken van een energieaanbieding. Hierdoor krijgt u korting op uw tarief of een éénmalige cashback. Dat is natuurlijk heel mooi, maar wel éénmalig. Daarom adviseren wij om elk jaar te veranderen van energieleverancier. Zo heeft u elkaar jaar opnieuw een goedkoop tarief voor uw energie.

Bekijk alle energie aanbiedingen

Goedkoopste energiedeals

Teveel betalen wil niemand. Daarom stappen elk jaar weer duizenden mensen over naar een andere energieleverancier, iedereen wil tenslotte een goedkope energieleverancier. Met onze online energie vergelijker helpen wij u bij het vinden van de goedkoopste energieleverancier. Door het opgeven van uw verbruik, gezinssituatie en het soort woning, ziet u direct welk tarief u kunt verwachten voor het komende jaar. Daarnaast ziet u welke actie er van toepassing is. Zo kunt u met een gemiddeld verbruik al snel enkele honderden euro’s besparen.

Laagste energietarieven

Elk jaar worden de energietarieven meerdere malen aangepast. Afhankelijk van o.a. de olieprijs, de vraag en de temperaturen, kunnen energietarieven stijgen en dalen. Een stijgende energieprijs heeft een direct effect wanneer u een energiecontract heeft met variabele tarieven. Het kan in dat geval raadzaam zijn om een energiecontract voor meerdere jaren te nemen, of bij verwachte daling juist een contract te nemen met variabele energietarieven. Wilt u weten over energie het afgelopen jaar goedkoper is geworden? Bekijk dan de actuele energieprijzen van dit jaar.