Energieleverancier Oxxio

Oxxio doet het anders. Dat is al zo sinds onze oprichting in 2000. Vanaf toen gaf de overheid de energiemarkt vrij en pakten onze oprichters hun kans. Ze besloten de energiemarkt te vernieuwen, bijvoorbeeld door groene energie via internet aan te bieden.

Oxxio app voor online inzicht

Oxxio App

Eenmaal per jaar erachter komen hoeveel je verbruikt heb? Dit is verleden tijd met de Oxxio app. Je kunt per maand, per dag en zelfs per uur bekijken wat je verbruik is. Dit voorkomt verrassingen achteraf en maakt je nog bewuster over je energieverbruik.

Oxxio gids

De trouwe gids van Oxxio helpt je op weg. Sinds 1 april 2005 staat hij altijd voor Oxxio klanten klaar. Soms zelfs samen met zijn familie en vrienden. Hij geeft graag bespaartips en adviseert over de producten van Oxxio. Zo laat hij zien dat Oxxio anders is dan andere energieleveranciers.

Aanbiedingen en acties van Oxxio.nl

Hieronder vind je een overzicht van actuele acties een aanbiedingen van Oxxio.nl In deze berekening is rekening gehouden met een gemiddeld gebruik. Wanneer je eerder op Energie123.nl je verbruik hebt opgegeven, dan is dit wel verwerkt in onderstaande tarieven.