Energieleverancier Nuon

Nuon is de oudste energieleverancier van Nederland. De missie van Vattenfall is om te behoren tot de koplopers op het gebied van de ontwikkeling van duurzame energieproductie. Vattenfall wil een duurzaam en gevarieerd Europees energieportfolio ontwikkelen met een hogere winstgevendheid en een aanzienlijk groeipotentieel op de lange termijn.

Nuon energieleverancier

Nuon en duurzaamheid

Nuon is een Nederlands bedrijf en levert niet alleen energie maar produceert en verhandelt ook energie. Nuon biedt ook aanvullende diensten aan zoals energiebesparing, beveiliging en energieadvies. Bij Nuon kun je zowel grijze als groene stroom aanvragen. Nuon streeft naar een betrouwbare, betaalbare en schone energievoorziening en wil zich onderscheiden als duurzame onderneming.

Nuon groene energie

CO2-uitstoot

Nuon wil zich inzetten voor het verminderen van de uitstoot van CO2 bij de productie van electriciteit. In 2050 wil Nuon helemaal CO2 neutraal opereren door het schoon en verantwoord gebruiken van fossiele brandstoffen. Nuon werkt aan slimme manieren om anders met energie om te gaan die ze volop aan het uitdenken zijn en in de praktijk aan het brengen zijn.

Energie aanbiedingen van Nuon

Hieronder vind je een overzicht van actuele acties een aanbiedingen van Nuon In deze berekening is rekening gehouden met een gemiddeld gebruik. Wanneer je eerder op Energie123.nl je verbruik hebt opgegeven, dan is dit wel verwerkt in onderstaande tarieven. Nuon heeft ook aanbiedingen die niet in de vergelijker zijn opgenomen. Bekijk hier alle Nuon aanbiedingen