Home » Energieleveranciers » Energieleverancier Nuon

Vattenfall

Vattenfall is de oudste energieleverancier van Nederland. De missie van Vattenfall is om te behoren tot de koplopers op het gebied van de ontwikkeling van duurzame energieproductie. Vattenfall wil een duurzaam en gevarieerd Europees energieportfolio ontwikkelen met een hogere winstgevendheid en een aanzienlijk groeipotentieel op de lange termijn.

Vattenfall en duurzaamheid

Vattenfall is een Nederlands bedrijf en levert niet alleen energie maar produceert en verhandelt ook energie. Nuon biedt ook aanvullende diensten aan zoals energiebesparing, beveiliging en energieadvies. Bij Vattenfall kun je zowel grijze als groene stroom aanvragen. Vattenfall streeft naar een betrouwbare, betaalbare en schone energievoorziening en wil zich onderscheiden als duurzame onderneming.

Aanbiedingen van Vattenfall

Hieronder vind je een overzicht van actuele acties een aanbiedingen van Vattenfall. In deze berekening is rekening gehouden met een gemiddeld gebruik. Vattenfall heeft ook aanbiedingen die niet in de vergelijker zijn opgenomen. Bekijk hier alle Nuon aanbiedingen

Contactgegevens

Vattenfall Klantenservice

Postbus 40021

6803 HA Arnhem


Vattenfall telefoonnummer : 0900 0808

werkdagen van 8.00-15.00 uur

(gebruikelijke belkosten)

Cadeau

vattenfall aanbieding

Kies je eigen cadeau XL t.w.v. €350,-

Vattenfall 1 jaar

Cadeau

Philips Hue startpakket t.w.v. €200,-

Essent 3 jaar

Cadeaubon

Klus cadeaukaart t.w.v. €100,-

Engie 3 jaar

Energie vergelijken met de laagste prijsgarantie

Via onderstaande vergelijker kan je alle energieleveranciers met elkaar vergelijken. Op basis van je postcode en actuele verbruik zie je direct welke energieleverancier het beste aanbod voor jou heeft. Wanneer er sprake is van een éénmalige korting, dan wordt deze direct meegenomen in het maandtermijn. Vergelijk met 1 klik eenvoudig je energiecontract, kijk hoeveel je kunt besparen en stap zonder zorgen over.