NLE energieleverancier

NLE (voorheen Nederlandse Energie Leverancier) bestaat sinds 2005 zijn een nieuwkomer in de vrije energiemarkt. Daardoor heeft deze energieleverancier geen last van een ‘erfenis’ waar traditionele energiebedrijven mee kampen. Geen verouderde systemen, gebouwen en grote wagenparken.

NLE logo

E.ON  EnergieAssistent

De Nederlandse Energie Maatschappij (NLE) is de grootste onafhankelijke energieleverancier van Nederland. En sinds 2016 bied NLE ook telecomdiensten aan. Daarnaast ontwikkelt en exploiteert NLE vooruitstrevende producten en diensten zoals slimme thermostaten en apps, datadiensten, solarconcepten en elektrische mobiliteit.

webcareteam nle

NLE webcare

NLE is een vooruitstrevende energieleverancier. Hier past een enthousiast webcare team bij die zich volledig inzet om u te helpen bij het vinden van het juiste energiecontract.

 

Aanbiedingen en acties van NLE

Hieronder vind je een overzicht van actuele acties een aanbiedingen van NLE In deze berekening is rekening gehouden met een gemiddeld gebruik. Wanneer je eerder op Energie123.nl je verbruik hebt opgegeven, dan is dit wel verwerkt in onderstaande tarieven.