NLE energieleverancier

NLE (voorheen Nederlandse Energie Leverancier) bestaat sinds 2005 zijn een nieuwkomer in de vrije energiemarkt. Daardoor heeft deze energieleverancier geen last van een ‘erfenis’ waar traditionele energiebedrijven mee kampen. Geen verouderde systemen, gebouwen en grote wagenparken.

Direct naar aanbiedingen en acties van NLE

NLE logo

E.ON  EnergieAssistent

De Nederlandse Energie Maatschappij (NLE) is de grootste onafhankelijke energieleverancier van Nederland. En sinds 2016 bied NLE ook telecomdiensten aan. Daarnaast ontwikkelt en exploiteert NLE vooruitstrevende producten en diensten zoals slimme thermostaten en apps, datadiensten, solarconcepten en elektrische mobiliteit.

webcareteam nle

NLE webcare

NLE is een vooruitstrevende energieleverancier. Hier past een enthousiast webcare team bij die zich volledig inzet om u te helpen bij het vinden van het juiste energiecontract.

Ga naar de facebook van NLE
NLE op Twitter

Aanbiedingen en acties van NLE

Hieronder vind je een overzicht van actuele acties een aanbiedingen van NLE In deze berekening is rekening gehouden met een gemiddeld gebruik. Wanneer je eerder op Energie123.nl je verbruik hebt opgegeven, dan is dit wel verwerkt in onderstaande tarieven.

Meer informatie over NLE

Wanneer u besluit om over te stappen naar NLE hoeft u zich geen zorgen te maken. Na uw aanmelding zorgt NLE voor een probleemloze overstap. Bovendien heeft u 14 dagen bedenktijd!

Online omgeving Ja
Alles op één factuur Ja
Producten Gas en stroom
Overstapservice Ja
Telefoonnummer 088 – 730 730 7
Bereikbaarheid ma t/m vrij 08.00-20.00 uur en za 10.00- 16.00
Website www.nle.nl

Goedkope energie NLE

Wij staan bekend om onze spraakmakende reclames. Maar weet je waar wij écht goed in zijn? Inkopen. En als wij inkopen, dan doen we dat direct voor onze klanten. Een traditioneel energiebedrijf niet. Dat heeft een handelsbedrijf dat de hele dag energie koopt en verkoopt. Daar wordt van oudsher het grote geld verdiend. Wist je dat een kuubje gas in de regel al zo’n zeven keer is gekocht en verkocht voordat het uit je fornuis stroomt? Het voordeel van direct inkopen geven wij ook aan onze klanten. Goedkope energie voor jou dus.