Energieleverancier EON

EON is een Duitse energieleverancier welke opereert vanuit haar hoofdkantoor in Düsseldorf. Eon is één van de gootste energieleveranciers ter wereld en heeft een sterke positie verworven in de gas- en elektriciteitsmarkt. De markten waarin EON actief is zijn Duitsland, Nederland, Engeland en Italie.

e.on energie app

E.ON  EnergieAssistent 

Met de handige App van E.on kunt u op een snelle en eenvoudige manier energie besparen. Samen met de slimme thermostaat heeft u direct inzicht in uw verbruik en kosten. Door het gebruik van de de E.on EnergieAssistent kunt u tot wel 30% per jaar besparen op uw jaarlijkse energierekening.

e.on kantoor

E.ON Energie

EON produceert en levert stroom en gas aan zowel particulieren als zakelijke klanten. De centrale van EON bevindt zich op de Maasvlakte, op deze locatie vindt momenteel ook de bouw van een nieuwe energiecentrale plaats. Het bedrijf telt meer dan 26 miljoen klanten in 30 landen

Aanbiedingen en acties van E.on

Hieronder vind je een overzicht van actuele acties een aanbiedingen van E.on. In deze berekening is rekening gehouden met een gemiddeld gebruik. Wanneer je eerder op Energie123.nl je verbruik hebt opgegeven, dan is dit wel verwerkt in onderstaande tarieven.

Overstappen naar E.on

Bij een overstap zegt E.ON de overeenkomst bij de huidige energieleverancier op. E.ON zorgt ervoor dat er direct, uiterlijk binnen 3 maanden, geprofiteerd kan worden van het contract. Nieuwe klanten die een contract hebben met een resterende looptijd van maximaal 3 maanden stappen over na het einde van het huidige contract. Klanten die een contract hebben met een resterende looptijd langer dan 3 maanden worden direct overgezet. Eventuele opzegboete en misgelopen welkomstkorting worden niet vergoed. U betaalt aan uw energieleverancier zowel voor de energie zelf als voor de kosten voor het transport van de elektriciteit en/of het gas.