Start 2015 met energie vergelijken

energieleveranciers-duidelijker-met-vergelijkenHet nieuwe jaar is aangebroken en daarmee wellicht ook weer mogelijkheid voor het overstappen naar een andere energieleverancier. Overstappen levert in de meeste gevallen een flinke besparing op. Daarnaast is overstappen van energieleverancier erg eenvoudig en kom je nooit in het donker te zitten.

Wanneer kan ik overstappen

Ben je nog nooit overgestapt van energieleverancier, dan is het mogelijk om direct over te stappen naar een andere energieaanbieding. Daarnaast kan je, afhankelijk van je contract, elke 1, 2 of 3 jaar overstappen naar een andere leverancier.

Wat levert energie vergelijken op?

Na een drukke periode van zorgverzekeringen kan het erg interessant zijn om eens die hoge energierekening te vergelijken. Een vergelijking kan al snel meer dan 400 euro opleveren. Daarnaast kan krijgen nieuwe klanten vaak een welkom bonus. Energie Direct geeft bijvoorbeeld een bol.com cadeaubon t.w.v. 100 euro en de Nuon geeft zelfs een oplopende korting die oploopt tot wel 25%

Was je toch al van plan om bewuster met geld om te gaan in 2015? Begin direct met energie vergelijken en pak die besparing op je energierekening.