Home » Energie vergelijken

Energie vergelijken

Energie123.nl helpt u met energie vergelijken. Onze website biedt u een duidelijke vergelijking van stroom- en gasproducten op de energiemarkt en biedt u de mogelijkheid om met een paar klikken snel en makkelijk over te stappen naar een andere energieleverancier. Via onze energievergelijker kunt je direct doorklikken naar de website van de energieleverancier om de overstap te voltooien. 

Zakelijke energie
energie vergelijkingsite energie123

Overstappen van energieleverancier

Heb je een vergelijking kunnen maken en wil je overstappen van energieleverancier? Dan hoef je jezelf alleen maar aan te melden bij je nieuwe energieleverancier. Deze zorgt ervoor dat de overstap probleemloos verloopt. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je (een tijdje) zonder energie komt te zitten. 

Hoe werkt de energievergelijker

Wanneer wij beschikbaar zijn om u te helpen, dan ziet u rechts onderin uw beeldscherm een chat-button staan. Bij het klikken op deze button zal er een venster verschijnen waarin u uw naam en vraag kunt invullen. Zodra er iemand beschikbaar is zullen wij uw vraag beantwoorden of helpen bij het afronden van uw energie vergelijking / aanvraag. U kunt tijdens het chatten doorgaan met uw vergelijking zonder het gesprek te verliezen.


Heeft u hulp nodig tijdens het aanvraagproces of wilt u meer weten over een energieleverancier dan kan dit snel en eenvoudig via onze energie livechat. Je kunt ook een kijkje nemen bij onze veel gestelde vragen. Heeft u een suggestie hoe wij onze service of website nog beter kunnen maken dan horen wij dat natuurlijk ook graag.

De energievergelijker van Energie123.nl krijgt een gemiddelde beoordeling van 9.1, gebaseerd op 1161 beoordelingen.