Nuon aanbiedingen

Nuon aanbiedingen en acties

Energieleverancier Nuon heeft vaak leuke acties. Van éénmalige korting op je energierekening tot een weekendje weg. Wij zoeken voor jou het web af voor de beste deals, zelfs web-only deals die je normaal niet aangeboden krijgt.

Bij de meeste energieleveranciers gelden aanbiedingen alleen voor nieuwe klanten. Ben je al klant bij Nuon dan kan je vaak niet van deze acties gebruik maken. Om deze reden adviseren wij om jaarlijks te kijken welke energieleverancier de beste energiedeal voor je heeft.

€ 100,- cadeau bij duurzame energie

Profiteren van lage energieprijzen en tegelijk bijdragen aan een schonere wereld? Dat kan met de cashbackactie van Nuon. Profiteer van dit aantrekkelijk aanbod en ontvang een welkomstcadeau van € 100,-.

3 maanden gratis stroom

Bij deze 1 jarige energiedeal krijg je 3 maanden gratis stroom met de Nuon Topdeal. Dit is 25% korting op de variabele leveringskosten van stroom. Dat is mooi meegenomen.

Samsung tablet cadeau bij groene energie

Wanneer u voor deze aanbieding kiest ontvangt u een gratis tablet t.w.v. € 199,- en kunt u een afspraak maken voor een gratis energiescan. Een eventuele overstap boeten krijgt u tot maximaal €125,- per product vergoed.

All in Arrangement Fletcher twv 199,-

Wil jij er tussenuit? Maak dan gebruik van deze Nuon actie. Je ontvangt een gratis 2-daags arrangement voor 2 personen in een Fletcher hotel naar keuze bij een 1-jarig energiecontract.

Weekendje weg t.w.v. € 140,-

Ga je niet op vakantie? Of wil je er gewoon even tussenuit? Dat komt goed uit, want als u nu overstapt, ontvangt u gratis een Weekendjeweg.nl Cadeau Card van € 140,-. Zo heb je naast goedkope energie direct je partner verrast!

Nuon vergelijken

Staat jou energieaanbieding er niet tussen, of wil je liever Nuon vergelijken met andere energieleveranciers? Ga dan naar de energie vergelijker, je ziet hier in één oogopslag welke energieleverancier het goedkoopste is.