Nuon aanbiedingen

Nuon aanbiedingen en acties

Energieleverancier Nuon heeft vaak leuke acties. Van éénmalige korting op je energierekening tot een weekendje weg. Wij zoeken voor jou het web af voor de beste deals, zelfs web-only deals die je normaal niet aangeboden krijgt.

 

Bij de meeste energieleveranciers gelden aanbiedingen alleen voor nieuwe klanten. Ben je al klant bij Nuon dan kan je vaak niet van deze acties gebruik maken. Om deze reden adviseren wij om jaarlijks te kijken welke energieleverancier de beste energiedeal voor je heeft.  

Top aanbiedingen Nuon

nuon 100 cashback

€ 100,- cadeau bij duurzame 

energie

Profiteren van lage energieprijzen en tegelijk bijdragen aan een schonere wereld? Dat kan met de cashbackactie van Nuon. Profiteer van dit aantrekkelijk aanbod en ontvang een welkomstcadeau van € 100,-.

 

powerdeal 250 euro korting op stroom en gas

Ontvang € 250,- euro korting op je eindafrekening. 

De Nuon Powerdeal is één van de scherpste aanbiedingen van Nuon. Je krijgt op de eindafrekening maar liefst €250,- extra korting. Daarnaast profiteer je ook nog eens van 5% extra korting op de leveringskosten van stroom.

Stap op naar Nuon en je gaat een weekendje weg!

Ga je niet op vakantie? Of wil je er gewoon even tussenuit? Dat komt goed uit, want als u nu overstapt, ontvangt u gratis een Weekendjeweg.nl Cadeau Card van € 140,-. Zo heb je naast goedkope energie direct je partner verrast!

nuon 3 maanden gratis stroom

3 maanden gratis stroom + 25% korting op leveringskosten.

Bij deze 1 jarige energiedeal krijg je 3 maanden gratis stroom met de Nuon Topdeal. Dit is 25% korting op de variabele leveringskosten van stroom. Dat is mooi meegenomen.

Nuon Energie cadeau XL

Zoek een gratis cadeau uit bij Nuon met een t.w.v. max. €350,-

Profiteren van lage energietarieven bij de oudste en misschien wel meest bekende energieleverancier van Nederland? Stap nu over en je mag een cadeau uitzoeken met een waarde tot wel €350,-. 

Energie vergelijken

Nuon vergelijken met andere energieleveranciers.

Staat jou energieaanbieding er niet tussen, of wil je liever Nuon vergelijken met andere energieleveranciers? Ga dan naar de energie vergelijker, je ziet hier in één oogopslag welke energieleverancier het goedkoopste is.