Aanbiedingen Energiedirect

energiedirect aanbiedingen

Energiedirect in het kort

Energiedirect.nl is een Energieleverancier met scherpe energietarieven. Met de handige app Regelneef kan je direct besparen op je energie. Daarnaast mogen klanten van Energiedirect gratis gebruik maken van de App Tankey. Hiermee bespaar je maar liefst 5 cent op elke getankte liter. 

Aanbiedingen Energiedirect

Energiedirect aanbieding 1 jaar

1 jaar PSV energie en een fanshop tegoed van €135,- 

Energiedirect.nl is trotse hoofdsponsor van PSV. Fans kunnen nu zelfs kiezen voor PSV energie. Dat is energie tegen een eerlijk tarief met een passend cadeau. Bij een 1 jarig contract krijg je €135,- FANshop tegoed en een origineel PSV t-shirt.

Energiedirect aanbieding 2 jaar fanshop

2 jaar PSV energie en een fanshop tegoed van €180,- 

Energiedirect.nl is trotse hoofdsponsor van PSV. Fans kunnen nu zelfs kiezen voor PSV energie. Dat is energie tegen een eerlijk tarief met een passend cadeau. Bij een 2 jarig contract krijg je €180,- FANshop tegoed en een origineel PSV t-shirt.

Energiedirect aanbieding fanshop 3 jaar

3 jaar PSV energie en een fanshop tegoed van €200,- 

Energiedirect.nl is trotse hoofdsponsor van PSV. Fans kunnen nu zelfs kiezen voor PSV energie. Dat is energie tegen een eerlijk tarief met een passend cadeau. Bij een 3 jarig contract krijg je €200,- FANshop tegoed en een origineel PSV t-shirt.

Energiedirect aanbieding cashback 1 jaar

1 jaar groene stroom en gas 

+ €150,- retour op je rekening 

Ben je geen PSV fan of doet voetbal jou niet zoveel? Kies dan voor 1 jaar groene stroom en gas + €150,- retour cashback. Zo profiteer je van scherpe tarieven en houd je ook nog een leuk extraatje over.

Energiedirect aanbieding cashback 2 jaar

2 jaar groene stroom en gas 

+ €175,- retour op je rekening 

Liever je energietarieven voor 2 jaar vast zetten? Kies dan voor 2 jaar groene stroom en gas + €175,- retour cashback. Zo voorkom je stijgende energietarieven en houd je ook nog een leuk extraatje over.

Energie vergelijken

Staat jou Energiedirect aanbieding 

er niet tussen

Staat jou Energiedirect aanbieding er niet tussen? Of wil je liever vergelijken tussen meerdere maatschappijen? Ga dan naar onze energievergelijker en kijk welke maatschappij de beste aanbieding heeft.