Energie aanbiedingen en cashback

Energieleveranciers hebben vaak mooie energie aanbiedingen wanneer je besluit om over te stappen. Door energie vergelijken of gebruik te maken van een actie of aanbieding kun je veel geld besparen.

Er zijn veel verschillende aanbiedingen. Wanneer je gebruik maakt van onderstaande aanbiedingen, dan stap je rechtstreeks over bij de nieuwe energieleverancier. Je voordeel is op deze manier maximaal.

Omdat er per leveranciers soms wel 8 verschillende aanbiedingen zijn, publiceren wij alleen de meest populaire en interessante acties. Zo voorkomen wij een zoektocht in een wirwar van aanbiedingen die op hetzelfde neerkomen. Lees hier alles over overstappen van energieleverancier

Ben je niet tevreden over je huidige energieleverancier of ga je binnenkort verhuizen, dan wordt het tijd om eens na te denken over een andere energieleverancier. Je bent vrij om te kiezen welke energieleverancier jou elektriciteit en/of gas levert.

Energie aanbiedingen

Populariteit

€ 100,- cadeau bij duurzame energie

U wilt profiteren van de huidige lage energieprijzen. Tegelijk wilt u een steentje bijdragen aan een schonere wereld. Daar zorgen we graag voor. Daarom heeft Nuon een aantrekkelijk aanbod: duurzame energie en een welkomstcadeau van € 100,-. Bekijk alle aanbiedingen van Nuon >>

Populariteit

€ 250,- retour bij een Oxxio 1 jaar contract

Oxxio heeft de cashback op een éénjarig energiecontract verhoogd. Stap nu over en ontvang aan het einde van het jaar €250,- retour op je energierekening. Bekijk alle aanbiedingen van Oxxio >>

Populariteit

€ 100,- cashback bij een éénjarig contract.

Wanneer je kiest voor een 1 jarig contract bij Energiedirect, dan ontvang je een cashback van € 100,- ! Bekijk alle aanbiedingen van Energiedirect >>

Populariteit

€ 150,-  kom er bij bonus bij NEM

Komt jij er ook bij voor €150,-. Naast de toch al scherpe tarieven ontvang je bij een 3 jarig contract een bonus van € 150,-. Kies je voor een éénjarig contract dan ontvang je € 100,-. Ben je klant van Nuon, Essent of Eneco? Dan krijg je bij 1 of 3 jaar vast, Europese windstroom €50,- extra bonus.

Populariteit

Media Markt cadeaukaart t.w.v. € 170,-

Wanneer je wel eens in de Mediamarkt bent geweest, dan ken je deze actie waarschijnlijk wel. Als je nu kiest voor Groene Stroom & Gas Zeker 3 jaar van Essent, krijgt je er een Media Markt cadeaukaart ter waarde van € 170,- bij. Een energiezuinige televisie of tablet wordt zo een stuk aantrekkelijker. Bekijk alle aanbiedingen van Essent >>

 

Qurrent energie aanbieding
Populariteit

Qurrent 1 jaar Prijs Zeker + € 135,- korting eerste jaar

Wanneer je kiest voor 1 jaar Prijs Zeker van Qurrent dan kies je automatisch voor groene energie. Bij dit contract ontvang je energie tegen een zeer scherp tarief. Daarnaast ontvang je het eerste jaar € 135,- extra korting.

Energie aanbieding van Engie
Populariteit

Engie Helder 1 jaar + € 200,- cashback

Nu € 200,- euro cashback! Wanneer je overstapt naar energie van Engie, dan kies je voor goedkope, groene en duurzame energie. ENGIE blijft werken aan een duurzame toekomst.

Acties energieleveranciers

Binnen enkele minuten vind je op deze pagina de beste energie aanbiedingen. Er zijn verschillende vormen van aanbiedingen. Zo kan je kiezen voor cashback acties, maar ook voor bijvoorbeeld een waardebon, cadeau of weekendje weg. Daarnaast geven veel energieleveranciers aan het einde van de looptijd nog een extra korting op de eindnota. Voordelige tarieven zijn wel vaak alleen geldig voor het variabele deel van de energierekening. Bij een verhoging van deze tarieven kan dit dus effect hebben op je eindrekening.

Top 7 aanbiedingen

Wij laten op deze pagina een top 5 van alle aanbiedingen zien. Door de vele soorten acties en aanbiedingen van energieleverancier zie je soms door de bomen het bos niet meer. Wij bekijken continu welke actie het meest populair is bij consumenten. Deze vind u terug op deze pagina. Klikt u door naar de aanbieding dan ziet u ook alle andere energie aanbiedingen van de betreffende leverancier.