Energie aanbiedingen en cashback

Energie aanbiedingen 

Energieleveranciers hebben vaak mooie energie aanbiedingen wanneer je besluit om over te stappen. Door energie vergelijken of gebruik te maken van een actie of aanbieding kun je veel geld besparen. Er zijn veel verschillende aanbiedingen. 

 

Omdat er per leveranciers soms wel 8 verschillende aanbiedingen zijn, publiceren wij alleen de meest populaire en interessante acties. Zo voorkomen wij een zoektocht in een wirwar van aanbiedingen die op hetzelfde neerkomen. Lees hier alles over overstappen van energieleverancier  

Energie acties en cashback

Binnen enkele minuten vind je op deze pagina de beste energie aanbiedingen. Er zijn verschillende vormen van aanbiedingen. Zo kan je kiezen voor cashback acties, maar ook voor bijvoorbeeld een waardebon, cadeau of weekendje weg. Daarnaast geven veel energieleveranciers aan het einde van de looptijd nog een extra korting op de eindnota. Voordelige tarieven zijn wel vaak alleen geldig voor het variabele deel van de energierekening. Bij een verhoging van deze tarieven kan dit dus effect hebben op je eindrekening.

Populaire aanbiedingen

Essent 220 euro retour

Stap over naar Essent en ontvang €220,- cashback. 

Essent heeft een mooie actie voor iedereen die niet direct 3 jaar aan een energiecontract wil vastzitten. Wanneer je nu over stapt naar gas en stroom van Essent dan ontvang je maar liefst €220,- retour op je rekening. 

 

Bekijk alle aanbiedingen van Essent 

Nuon Energie cadeau XL

Zoek een gratis cadeau uit bij Nuon met een t.w.v. max. €350,-

Profiteren van lage energietarieven bij de oudste en misschien wel meest bekende energieleverancier van Nederland? Stap nu over en je mag een cadeau uitzoeken met een waarde tot wel €350,-. Ook geldig bij 1 jarige energiecontacten. 

 

Bekijk alle aanbiedingen van Nuon

€ 220,- cashback bij een Oxxio 1 jaar contract

Wat Essent kan, dat kunnen wij ook moet Oxxio gedacht hebben. Wanneer je overstapt naar Oxxio krijg je een mooie cashback van € 220,-. Zo bespaar je niet alleen energie maar houd je ook nog geld over om jezelf te verwennen.

 

Bekijk alle aanbiedingen van Oxxio  

Enegiedirect fanshop aanbieding

PSV energie 1 jaar + €135,- FANstore tegoed

Kies nu voor energie van Energiedirect en ontvang een FAN-store tegoed van €135,-. Daarnaast ontvang je als klant van Energiedirect 10% korting in de FANstore. 

 

Alle aanbiedingen van Energiedirect 

NLE kom erbij bonus aanbieding

€ 150,-  kom er bij bonus bij Nederlandse energie Maatschappij

Komt jij er ook bij voor €160,-. Naast de toch al scherpe tarieven ontvang je bij een 3 jarig contract een bonus van € 160,-.  

 

 

NEST gratis thermostaat cadeau bij

een 4 jarig contract van Engie 

Nu € 200,- euro cashback! Wanneer je overstapt naar energie van Engie, dan kies je voor goedkope, groene en duurzame energie. ENGIE blijft werken aan een duurzame toekomst.

  

Top 6 van energie aanbiedingen

Wij laten op deze pagina een top 6 van alle aanbiedingen zien. Door de vele soorten acties en aanbiedingen van energieleveranciers zie je soms door de bomen het bos niet meer. Wij bekijken continu welke actie het meest populair is bij consumenten. Deze vind u terug op deze pagina. Klikt u door naar de aanbieding dan ziet u ook alle andere energie aanbiedingen van de betreffende leverancier.

 

Wanneer je gebruik maakt van onderstaande aanbiedingen, dan stap je rechtstreeks over bij de nieuwe energieleverancier. Je voordeel is op deze manier maximaal. 

Kiezen voor een energie cashback aanbieding.

Veel energieleveranciers werken met cashback aanbiedingen. Dit zijn aanbiedingen waarbij je aan het begin of einde van het contract geld terug gestort krijgt op je rekening. Ook kan het zijn dat je deze cashback in de vorm van een éénmalige korting krijgt op je eindafrekening. Omdat je bij een cashback aanbieding zelf kan bepalen waar je het geld aan uitgeeft, is dit de meest populaire kortingsactie.

 

Goed om te weten: Cashback komt in verschillende vormen voor. Zo is het mogelijk dat je geld terug krijgt op je rekening, dat deze verrekend wordt op je eindrekening of je krijgt cashback in de vorm van een cadeaubon.