Home » Energie aanbiedingen en cashback

Energie aanbiedingen

Energieleveranciers hebben vaak mooie energie aanbiedingen wanneer je besluit om over te stappen. Door energie vergelijken of gebruik te maken van een actie of aanbieding kun je veel geld besparen. Er zijn veel verschillende aanbiedingen.


Omdat er per leveranciers soms wel 8 verschillende aanbiedingen zijn, publiceren wij alleen de meest populaire en interessante acties. Zo voorkomen wij een zoektocht in een wirwar van aanbiedingen die op hetzelfde neerkomen. Lees hier alles over overstappen van energieleverancier

Energie vergelijken via Energie123.nl

Energie acties en cashback

Binnen enkele minuten vind je op deze pagina de beste energie aanbiedingen.

Er zijn verschillende vormen van aanbiedingen. Zo kan je kiezen voor cashback acties, maar ook voor bijvoorbeeld een waardebon, cadeau of weekendje weg. Daarnaast geven veel energieleveranciers aan het einde van de looptijd nog een extra korting op de eindnota.

Top 6 van energie aanbiedingen

Wij laten op deze pagina een top 6 van alle aanbiedingen zien. Door de vele soorten acties en aanbiedingen van energieleveranciers zie je soms door de bomen het bos niet meer. Wij bekijken continu welke actie het meest populair is bij consumenten. Deze vind u terug op deze pagina. Klikt u door naar de aanbieding dan ziet u ook alle andere energie aanbiedingen van de betreffende leverancier.


Wanneer je gebruik maakt van onderstaande aanbiedingen, dan stap je rechtstreeks over bij de nieuwe energieleverancier. Je voordeel is op deze manier maximaal.

Cadeau

Philips Hue startpakket t.w.v. €200,-

Essent 3 jaar

Cadeaubon

Klus cadeaukaart t.w.v. €100,-

Engie 3 jaar

Cadeaubon

10% onder gemiddelde energieprijs

UnitedConsumers 1 jaar

Cadeaubon

PSV Fanstore tegoed t.w.v. €85,-

Energiedirect 1 jaar

Cadeaubon

Bol.com cadeaubon t.w.v. €150,-

Essent 1 jaar

Cadeaubon

vattenfall aanbieding

Xbox One S 1 TB t.w.v. €285,-

Vattenfall 1 jaar

Kiezen voor een energie cashback aanbieding.

Veel energieleveranciers werken met cashback aanbiedingen. Dit zijn aanbiedingen waarbij je aan het begin of einde van het contract geld terug gestort krijgt op je rekening. Ook kan het zijn dat je deze cashback in de vorm van een éénmalige korting krijgt op je eindafrekening. Omdat je bij een cashback aanbieding zelf kan bepalen waar je het geld aan uitgeeft, is dit de meest populaire kortingsactie.


Goed om te weten: Cashback komt in verschillende vormen voor. Zo is het mogelijk dat je geld terug krijgt op je rekening, dat deze verrekend wordt op je eindrekening of je krijgt cashback in de vorm van een cadeaubon.