Energie vergelijken

  • Energie vergelijken
  • Overstappen van energieleverancier
Energie vergelijken

Energie123.nl helpt u met energie vergelijken. Onze website biedt u een duidelijke vergelijking van stroom- en gasproducten op de energiemarkt en biedt u de mogelijkheid om met een paar klikken snel en makkelijk over te stappen naar een andere energieleverancier. Via onze energievergelijker kunt je direct doorklikken naar de website van de energieleverancier om de overstap te voltooien. 

Zakelijke energie
Energie vergelijken
Overstappen van energieleverancier

Heb je een vergelijking kunnen maken en wil je overstappen van energieleverancier? Dan hoef je jezelf alleen maar aan te melden bij je nieuwe energieleverancier. Deze zorgt ervoor dat de overstap probleemloos verloopt. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je (een tijdje) zonder energie komt te zitten. 

Hoe werkt de energievergelijker

Wanneer wij beschikbaar zijn om u te helpen, dan ziet u rechts onderin uw beeldscherm een chat-button staan. Bij het klikken op deze button zal er een venster verschijnen waarin u uw naam en vraag kunt invullen. Zodra er iemand beschikbaar is zullen wij uw vraag beantwoorden of helpen bij het afronden van uw energie vergelijking / aanvraag. U kunt tijdens het chatten doorgaan met uw vergelijking zonder het gesprek te verliezen.

 

Heeft u hulp nodig tijdens het aanvraagproces of wilt u meer weten over een energieleverancier dan kan dit snel en eenvoudig via onze energie livechat. Heeft u een suggestie hoe wij onze service of website nog beter kunnen maken dan horen wij dat natuurlijk ook graag.

 

Betrouwbaar energie vergelijken 

De energievergelijker die wij gebruiken is met grote zorg samengesteld. Door de jarenlange ervaring en positieve resulaten maken grote partijen gebruik van onze energievergelijker.

 

Met een contract voor onbepaalde tijd is het mogelijk om op elk moment kosteloos overstappen. Een overstap duurt gemiddeld 2 tot 6 weken. Dit hang af van de snelheid van de nieuwe leverancier en de opzegging van het oude contract. Uiteraard komt de energievoorziening niet in gevaar tijdens het overstapproces 

 

Vast contract voor bepaalde tijd

Om het overstapproces soepel te laten verlopen hebben energieleveranciers een aantal afspraken gemaakt. Wanneer je contract binnen 2 maanden afloopt, dan wordt er gewacht met het overnemen van je contract totdat deze de einddatum heeft bereikt. 

 

Contract eerder stopzetten

Je mag er voor kiezen om je vaste contract voortijdig te verbreken. Houd er dan wel rekening mee dat je oude leverancier hiervoor een opzegvergoeding in rekening brengt. 

De energievergelijker van Energie123.nl krijgt een gemiddelde beoordeling van 9.1, gebaseerd op 1161 beoordelingen.